Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Alegerea mijlocului de transport persoane pentru o calatorie sigura si relaxanta

08.05.2020

Alegerea mijlocului de transport persoane pentru o calatorie sigura si relaxanta

 

 

Motivele pentru care oamenii doresc sa calatoreasca pot fi variate si neobisnuite, insa marea majoritate sunt legate de job, turism si studii.

 

Atunci cand luam decizia sa calatorim, o serie de factori trebuie luati in considerare in planificarea acesteia: compania cu care calatorim, tipul de transport persoane care este cel mai potrivit in functie de destinatie si distanta parcursa, siguranta oferita, pretul transportului, conditiile oferite si o serie de alti parametri ce pot fi de natura subiectiva.

 

Calatoriile pe distante mari cu avionul pot parea cea mai buna varianta, mai ales ca traim in era vitezei, insa costurile foarte mari implicate, faptul ca nu iti ofera prea multa flexibilitate si de multe ori aeroportul este pozitionat la distanta destul de mare fata de locatia unde doresti sa ajungi, precum si cantitatea limitata de bagaje, te face sa te gandesti ca totusi cea mai buna solutie in ceea ce priveste transportul de persoane poate fi calatoria cu microbuzul/autocarul.

 

Astfel, de-a lungul timpului microbuzele/autocarele au devenit mijloace de transport perfecte atunci cand iti doresti sa te relaxezi si sa te bucuri de peisaje frumoase de-a lungul drumului. Transportul se realizeaza cu soferi profesionisti, care iti ofera o calatorie placuta si in deplina siguranta.

 

Calatoria in sine poate fi privita ca o excursie, iar transportul cu microbuzul/autocarul iti ofera ocazia de a socializa si a crea legaturi cu oameni noi, bucurandu-te totodata de un peisaj inedit si o experienta relaxanta.

 

 

 

Desi in trecut transportul cu microbuzul/autocarul era privit cu scepticism si nu era considerat a fi de incredere si sigur, in prezent datorita numeroaselor modernizari si facilitati oferite, calatoriile cu aceste mijloace de transport au devenit foarte populare si cautate.

 

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2024. Novum Travel