Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria

16.04.2019

Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau!

Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!

 

Pentru cei care prefera sa calatoreasca in strainatate cu autocarul sau cu microbuzul, exista acum o multime de variante astfel incat sa poti beneficia de transport complet din orasul de domiciu si in orasul de destinatie, fara sa fie nevoie de solutii suplimentare de transfer.

Pe ruta Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea

Austria, de exemplu, poti sa beneficiezi de transport in conditii excelente, avand cateva avantaje care te vor motiva sa iei in considerare aceasta varianta de transport persoane cu autocar/microbuz.

 

 

Posibilitatea de a alege punctul de plecare cel mai convenabil, apropiat de domiciliu, este unul dintre cele mai apreciate avantaje ale transportului international cu microbuzul/autocarul.

O multime de orase din Romania au acum legaturi de transport facile si accesibile cu orase din Austria, de exemplu, fie ca planuiesti sa pleci la munca in strainatate sau in vacanta!

 

Pentru a te bucura de o calatorie deosebit de placuta, tine cont de cateva recomandari simple si usor de pus in practica!

 

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2024. Novum Travel