Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Anina - Villach

Home » Rute » Transport Anina - Villach

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Anina - Villach si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Anina - Villach, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Anina


Orasul Anina este situat in mijlocul muntilor Aninei, in partea centrala a judetul Caras-Severin, Banat, la numai 32 de kilometri de resedinta de judet, Resita. Orasul este cunoscut datorita caii ferate montane Oravita-Anina cu lungimea de 33.8 kilometri. Calea ferata Oravita-Anina are 14 tunele si 10 viaducte, iar gara Anina este declarata monument istoric.

Asezarea situata intr-o padure de anini s-a aflat sub dominatia austro-ungara si a avut ca activitate principala exploatarea forestiera a zonei.

Anina a fost declarat oras in anul 1952. Localitatea a avut in trecut resurse de huila fiind recunoscut pentru exploatarile miniere din zona.

In Pestera cu Oase de langa Anina au fost descoperite cele mai vechi ramasite ale omului modern in Europa.Informatii despre Villach


Situat in Carintia, in sudul Austriei, Villach este al doilea oras ca marime din regiune. Orasul este situat pe raul Drava intr-un cadru natural care pune la dispozitia turistilor activitati placute tot timpul anului. In apropierea orasului se gasesc zonele de ski si lacurile Ossiacher si Faaker.Orasul a fost restaurat in urma distrugerilor din cele doua razboaie mondiale, fiind astazi o asezare cocheta si primitoare. Cea mai atractiva zona din Villach este piata centrala – Hauptplatz unde se gasesc cladiri in stil renanscentist si coloana Sfintei Treimi. In apropierea centrului se afla o constructie in stil gotic cu un turn de 95 de metri inaltime reprezentand biserica parohiala Sf. Jacob.

Villach este cunoscut si pentru izvoarele sale termale, orasul fiind o renumita statiune balneara.

Alte destinatii din Anina

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel