Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Bals - Lienz

Home » Rute » Transport Bals - Lienz

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Bals - Lienz si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Bals - Lienz, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Bals


Localitatea Bals este situata in partea de vest a orasului Olt. Aceasta asezare a fost locuita din cele mai vechi timpuri si s-a dezvoltat treptat, pozitionarea geografica fiind prielnica. Orasul se afla la rascrucea celor doua centre majore din zona Craiova si Slatina, tocmai de aceea a fost in trecut loc de targ sau popas. Orasul s-a remarcat in perioada medievala ca centru important al Tarii Romanesti. Principalul obiectiv turistic al orasului este Muzeul de istorie si arheologie, insa aici pot fi vizitate si cateva biserici foarte frumoase, datand din secolele 18 si 19.Informatii despre Lienz


Lienz este centrul administrativ al regiunii Tyrol. Orasul se afla la confluenta raurilor Isel si Drava. Din punct de vedere istoric, zona a fost locuita inca din anul 2000 inainte de Hristos, din epoca bronzului.

Lienz, orasul-statiune, ofera doua zone atractive pentru iubitorii sporturilor de iarna. Zettersfeld, situata la altitudinea de 1670 - 2278 m are partii late, usoare, potrivite pentru amatori, in timp ce Hochstein are partii prin padure ideale chiar si in conditii meteo mai putin favorabile.

Alte destinatii din Bals

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel