Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Barlad - Maribor

Home » Rute » Transport Barlad - Maribor

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Barlad - Maribor si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Barlad - Maribor, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Barlad


Localizat in estul tarii, in judetul Vaslui, Barlad este unul dintre orasele cunoscute din zona Moldovei. Orasul este unic prin faptul ca este singurul oras din tara care a dat doi sefi de stat – Al. I. Cuza si Gheorghe Gheorghiu Dej. Aici, dintotdeauna cultura s-a impletit cu stiinta. Pe langa faptul ca este locul natal al multor personalitati romanesti - Nicolae Tonitza, Ion Hobana, Elena Farago, Ion Juvara, orasul Barlad reuseste sa isi pastreze farmecul si unicitatea de care locuitorii sunt mandri si sa adauge permenent obiective care demonstreaza dezvoltarea sa, precum unul din cele mai mari si mai bine dotate Observatoare Astronomice din tara.Informatii despre Maribor


Maribor este al doilea oras ca marime al Sloveniei, centrul regiunii Stajerska si se afla situat pe raul Drava. Orasul este cunoscut datorita traditiei in cultivarea vitei de vie si fabricarea vinului, fiind denumit si orasul vinului.

Orasul si-a conservat foarte bine centrul vechi, avand ca puncte importante de reper castelul vechi si Biserica Sf. Ioan Botezatorul construita in secolul 13. Complex din punct de vedere turistic, Maribor ofera atat zone naturale impadurite, precum Masivul Pohorje, cat si atractii precum Parcul Piramida, Galeria de Arta Maribor si teatrele Teatrul National Sloven, Teatrul de Papusi Maribor, Teatrul Narodni.

Alte destinatii din Barlad

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel