Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Caransebes - Gyor

Home » Rute » Transport Caransebes - Gyor

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Caransebes - Gyor si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Caransebes - Gyor, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Caransebes


Caransebes este al doilea oras ca marime al judetului Caras-Severin, dupa resedinta de judet, Resita. Localitatea se afla la poalele muntilor Tarcu, la confluenta raurilor Timis si Sebes.

Fiind un punct de legatura intre Resita, Hateg, Timisoara, Orsova, Caransebesul a fost dintotdeauna un centru comercial important al Banatului.

Descoperirile au confirmat ca aici au existat asezari daco-getice, apoi daco-romane. Din epoca medievala, s-au descoperit obiecte de bronz sau argint.

Orasul a fost atestat documentar in 1290 si are o multime de cladiri cu arhitectura deosebita. Cea mai insemnata cladire este, insa, primaria realizata dupa cladirea administratiei locale din Viena.Informatii despre Gyor


Gyor este un oras important al partii de nord-vest a Ungariei, resedinta comitatului Gyor-Moson-Sopron, situat la jumatatea distantei dintre Budapesta si Viena. Orasul dateaza din perioada romana, fiind numit in acea vreme Arrabona. In 1743, Gyor a devenit Orasul Regal Liber. Principala piata a orasului este Piata Szechenyi cu biserica baroca, manastirea benedicta si cladirile colorate in stil baroc, fiind considerata una dintre cele mai frumoase piete baroce ale Ungariei. In oras, pot fi vizitate si cea mai veche casa a orasului construita in stil baroc (Altabak-House), una dintre cele mai frumoase cladiri baroce, Apatar-House, dar si palatul baroc Esterhazy care adaposteste Muzeul de Arta din Gyor.

Alte destinatii din Caransebes

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2024. Novum Travel