Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Caransebes - Klagenfurt

Home » Rute » Transport Caransebes - Klagenfurt

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Caransebes - Klagenfurt si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Caransebes - Klagenfurt, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Caransebes


Caransebes este al doilea oras ca marime al judetului Caras-Severin, dupa resedinta de judet, Resita. Localitatea se afla la poalele muntilor Tarcu, la confluenta raurilor Timis si Sebes.

Fiind un punct de legatura intre Resita, Hateg, Timisoara, Orsova, Caransebesul a fost dintotdeauna un centru comercial important al Banatului.

Descoperirile au confirmat ca aici au existat asezari daco-getice, apoi daco-romane. Din epoca medievala, s-au descoperit obiecte de bronz sau argint.

Orasul a fost atestat documentar in 1290 si are o multime de cladiri cu arhitectura deosebita. Cea mai insemnata cladire este, insa, primaria realizata dupa cladirea administratiei locale din Viena.Informatii despre Klagenfurt


Klagenfurt este capitala regiunii Carintia din Austria si este situat pe raul Glan. O veche legenda spune ca asezarea a fost intemeiata de un cavaler curajos care a reusit sa invinga invinga un balaur de care se temeau locuitorii zonei. Tocmai de aceea, simbolul orasului este Fantana Dragonului (Lindwurm Brunnen) din centrul orasului reprezentata de Hercule si dragonul.

Klagenfurt are un cadru natural deosebit, datorita zonelor verzi, a celor 23 de castele de la periferie si a Lacului Worther situat in vestul orasului. Cei care calatoresc in Klagenfurt trebuie sa viziteze neaparat Alter Platz (vechea piata), astazi zona pietonala, construita in 1518. Cel mai important eveniment din Klagenfurt este Altstadtzauber (Magia Vechii Cetati).

Alte destinatii din Caransebes

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel