Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Caransebes - Kranj

Home » Rute » Transport Caransebes - Kranj

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Caransebes - Kranj si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Caransebes - Kranj, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Caransebes


Caransebes este al doilea oras ca marime al judetului Caras-Severin, dupa resedinta de judet, Resita. Localitatea se afla la poalele muntilor Tarcu, la confluenta raurilor Timis si Sebes.

Fiind un punct de legatura intre Resita, Hateg, Timisoara, Orsova, Caransebesul a fost dintotdeauna un centru comercial important al Banatului.

Descoperirile au confirmat ca aici au existat asezari daco-getice, apoi daco-romane. Din epoca medievala, s-au descoperit obiecte de bronz sau argint.

Orasul a fost atestat documentar in 1290 si are o multime de cladiri cu arhitectura deosebita. Cea mai insemnata cladire este, insa, primaria realizata dupa cladirea administratiei locale din Viena.Informatii despre Kranj


Kranj este un oras in Slovenia, important centru economic si turistic. Orasul este situat la confluenta raurilor Sava si Kokra si are un specific medieval. In perioada medievala, Kranj a fost capitala Principatului Carniola din cadrul Sfantului Imperiu Roman de Natiune Germana. Orasul are astazi un sistem de tuneluri subterane construit de catre germani in al doilea razboi mondial. Pe langa mostenirea culturala, orasul are si o multime de obiective turistice importante precum, precum cladirea Primariei, alcatuita din doua cladiri istorice, cea mai veche Sala Columna datand din anii 1500 si cea mai recenta, din anii 1600 o casa in stil renanscentist sau Castelul Kieselstein, construit in forma literei L.

Alte destinatii din Caransebes

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel