Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Deva - Wels

Home » Rute » Transport Deva - Wels

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Deva - Wels si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Deva - Wels, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Deva


Deva este resedinta judetului Hunedoara. Orasul este situat pe malul stand al Muresului, la poalele Muntilor Apuseni, intr-un cadru natural deosebit de atractiv. Tinand cont ca documentele demnonstreaza ca zona a fost locuita inca din epoca pietrei slefuite, Deva este una dintre cele mai vechi asezari din tara noastra. Denumirea orasului provine de la localitatea dacica Decidava – Dava insemnand cetate.

Principalul obiectiv turistic al orasului este Cetatea care ofera nu doar o incursiune in trecutul istoric al orasului, ci si o panorama extraordinara asupra zonei.

Orasul ofera si povesti de istorie impresionante, fiind o destinatie turistica interesanta.Informatii despre Wels


Wels este al doilea oras ca marime al Austriei Superioare. Asezarea este situata pe raul Traun, in apropiere de Linz. Orasul are un cadrul natural foarte frumos, dar si obiective turistice interesante.

Aici poate fi vizitat Castelul din Wels, o cladire care dateaza din jurul anului 1000, aflata o mare perioada sub stapanire habsburgica, apoi, restaurata in stil gotic de Maximilian I.

Simbolul orasului este Turnul Ledrer aflat in piata centrala a orasului. Cladirea este construita in forma patrata, are o inaltime de 38 de metri, iar la ultimul etaj se afla un ceas. Wels este una dintre cele mai cautate destinatii ale zonei, in timpul iernii.

Alte destinatii din Deva

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2024. Novum Travel