Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Husi - Amstetten

Home » Rute » Transport Husi - Amstetten

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Husi - Amstetten si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Husi - Amstetten, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Husi


Husi este un insemnat orasel din zona de est a tarii, judetul Vaslui, fiind cunoscut in trecut ca orasul dintre vii deoarece era inconjurat de podgorii. Orasul este caracterizat de o atmosfera specifica de provincie, fiind o destinatie placuta, relaxanta, cu aer de urbe veche, cocheta si linistita. In Husi, pot fi vizitate obiective turistice, precum, biserici, cladiri istorice, monumente, cele mai importante puncte de atractie fiind Catedrala Episcopala cu hramul „Sfintilor Apostoli Petru si Pavel” ctitorita de insusi Stefan cel Mare si Muzeul Municipal care adaposteste o colectie de arta plastica impresionanta.Informatii despre Amstetten


Amstetten este un oras din Mostviertel, Austria Inferioara, situat la numai o ora distanta de Viena. Asezarea a fost inregistrata in 996 ca fiind asezarea episcopilor de la Passau, apoi a fost cetate fortificata si atrecut sub stapanirea habsbusrgica. Din 1897, Amstetten a primit statutul de oras. Desi in 1939, fostul dictator nazist Adolf Hitler a primit cetatenie de onoare a orasului Amstetten, in prezent, acest titlu a fost anulat.

Amstetten are o viata culturala si sociala destul de bogata. Desi este considerat in mare parte punct de trecere catre alte orase importante din Austria, cand ajungi aici ai parte de conditii foarte bune de cazare, dar si numeroase posibilitati pentru petrecerea timpului liber.

Alte destinatii din Husi

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel