Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Jimbolia - Salzburg

Home » Rute » Transport Jimbolia - Salzburg

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Jimbolia - Salzburg si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Jimbolia - Salzburg, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Jimbolia


Jimbolia este un oras mic din judetul Timis, zona Banatului, situat la intersectia drumurilor de legatura Romania-Serbia. Asezarea a fost atestata documentar in 1332. Aici au avut colonizari germane. Jimbolia are monumente reprezentative pentru arhitectura precum castelul „Csito” (1863), Palatul administrativ (1878), Statuia Sf. Florian (1866).Informatii despre Salzburg


Salzburg este al patrulea oras ca marime din Austria. Orasul este situat la 430 de metri inaltime, in nordul Alpilor, raul pe Salzach. Numele orasului inseamna Castelul de Sare.

Salzburg este orasul natal al compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart. In memoria sa, in centrul Orasului vechi se afla Piata Mozart si un monument dedicat.

Centrul vechi al orasului Salzburg impresioneaza prin arhitectura baroca, fiind de asemenea mentionat ca World Heritage Site de catre Unesco in 1997.

Cine are ca destinatie Salzburg poate vizita Domul din Salzburg – Catedrala Orasului, Manastirea si Cimitirul Sfantul Petru – cea mai veche manastire benedectina din spatiul german, construita in 696, Fortareata Hohensalzburg.

Alte destinatii din Jimbolia

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2023. Novum Travel