Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Lipova - Tatabanya

Home » Rute » Transport Lipova - Tatabanya

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Lipova - Tatabanya si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Lipova - Tatabanya, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Lipova


Aflat in judetul Arad, zona Crisanei, Lipova este un oras cu o istorie tumultuoasa, fiind sub stapanire otomana si habsburgica. Localitatea este situata pe ambele maluri ale raului Mures. Prima atestare a orasului este din anul 1324, in vremea aceea fiind cetate fortificata.

In trecut, aici a existat Cetatea Soimos – construita in timpul domniei regelui Bela al 4 lea si stapanita apoi de huniazi.

Astazi, in Lipova exista obiective turistice importante, precum Cetatea Soimos, Bazarul turcesc cunoscut sub denumirea de Sub dughene, Muzeul Orasenesc Lipova.

Manastirea catolica Maria-Radna este loc important de pelerinah pentru credinciosi.

In apropierea orasului, la aproximativ 3 kilometri distanta se afla Baile Lipova cunosute datorita api minerale Lipova, furnizor al Casei Regale.Informatii despre Tatabanya


Tatabanya este un oras din Ungaria, unul dintre cele 23 de orase cu statul de comitat ale tarii. Orasul este situal in valea raului Gallei, la 55 de kilometri de Budapesta, fiind un centru minier important deoarece este situat in langa cel mai mare depozit de lignit din tara, Bazinul Tatabanya-Oroszlany.

Orasul este relativ tanar si nu are foarte multe cladiri cu arhitectura impresionanta, insa, dintre cele mai importante obiective pot fi vizitate Biserica romano-catolica din Alsogalla si Biserica romano-catolica din Felsogalla interesante pentru stilul baroc, dar si Vicarajul romano-catolic al lui Banhida.

Cel mai important monument este Monumentul Turul reprezentand pasarea legendara cu acelasi nume.

Alte destinatii din Lipova

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2023. Novum Travel