Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Lugoj - Celje

Home » Rute » Transport Lugoj - Celje

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Lugoj - Celje si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Lugoj - Celje, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Lugoj


Lugoj este al doilea oras important (dupa Timisoara) al judetului Timis. Localitatea este asezata pe cursul mijlociu al Timisului. Prima atestare a orasului este in secolul 13. Numele orasului este legat de cel al lui Iancu de Hunedoara. Intre anii 1658-1718, orasul a ajuns sub stapanire austriaca si a fost colonizat cu populatie germana care au format Lugojul german.

Acest oras banatean a ramas in istorie ca fiind al doilea oras din Romania eliberat de sub comunism la 20 decembrie 1989, zi celebrata ca ziua orasului.

Lugojul are cateva monumente simbolice precum Turnul fostei biserici Sfantul Nicolae (secolele 14-15), Podul de Fier construit de austro-ungari in 1902, Catedrala greco-catolica Coborarea Sfantului Spirit, Muzeul de Istorie si Etnologie.Informatii despre Celje


Celje este al treilea oras ca marime din Slovenia, situat in sudul tarii, la confluenta raurilor Voglajna si Savinja.

Exista documente care atesta existenta acestui oras inca din antichitate si marturii ca aici au trait deopotriva celtii, grecii si romanii. Numele orasului vine de la numele Contilor de Celje care au trait aici in din anul 1341. Cele mai importante puncte de atractie din Celje sunt Templul lui Hercule din Celje – o constructie veche de mii de ani avand o importanta valoare arhitecturala pentru regiunea slovena, Biserica Sfantul Nicolae construita in stil gotic, Biserica Sfanta Cecilia, Vechiul Castel care a rezistat de-a lungul timpului in ciuda numeroaselor atacuri.

Alte destinatii din Lugoj

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel