Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Marasesti - Salzburg

Home » Rute » Transport Marasesti - Salzburg

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Marasesti - Salzburg si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Marasesti - Salzburg, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Marasesti


Orasul Marasesti se afla in judetul Vrancea, zona Moldovei. Numele orasului este strans legat de istoria tarii, aici avand loc cea mai importanta batalie a primului razboi mondial in care s-au remarcat prin eroism sublocotenentul Ecaterina Teodoroiu, capitanul Grigore Ignat, generalului Eremia Grigorescu. Motto-ul orasului a fost „Pe aici nu se trece!”. In memoria faptelor ostasilor cazuti in lupta de la Marasesti a fost construit un mausoleu care este si astazi simbol orasului amintind de una dintre cele mai importante file de istorie moderna romanesca.Informatii despre Salzburg


Salzburg este al patrulea oras ca marime din Austria. Orasul este situat la 430 de metri inaltime, in nordul Alpilor, raul pe Salzach. Numele orasului inseamna Castelul de Sare.

Salzburg este orasul natal al compozitorului Wolfgang Amadeus Mozart. In memoria sa, in centrul Orasului vechi se afla Piata Mozart si un monument dedicat.

Centrul vechi al orasului Salzburg impresioneaza prin arhitectura baroca, fiind de asemenea mentionat ca World Heritage Site de catre Unesco in 1997.

Cine are ca destinatie Salzburg poate vizita Domul din Salzburg – Catedrala Orasului, Manastirea si Cimitirul Sfantul Petru – cea mai veche manastire benedectina din spatiul german, construita in 696, Fortareata Hohensalzburg.

Alte destinatii din Marasesti

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel