Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Medias - Leoben

Home » Rute » Transport Medias - Leoben

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Medias - Leoben si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Medias - Leoben, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Medias


Medias este al doilea oras ca marime din judetul Sibiu si este situat in bazinul mijlociu al raului Tarnava Mare. Orasul are un istorie indelungata, fiind unul dintre cele mai vechi orase din tara noastra. De-a lungul timpului, aici au trait triburi secuiesti, colonisti germani – sasi, astazi caracterizandu-se printr-o populatie multietnica (romani, maghiari, rromi, germani).

Orasul este cochet si pitoresc cu monumente medievale unice precum Turnul Croitorilor, Turnul Clopotelor, Turnul Pietrarilor, Turnul Fierarilor.

Un obiectiv turistic deosebit de interesant al Mediasului este Biserica fortificata Sfanta Margareta care are picturi murale gotice foarte valoroase.Informatii despre Leoben


Leoben este un oras situat in centrul Austriei, pe raul Mur. Orasul este un important centru industrial, dar si educational, aici existand o universitate cu profil minier. In istorie, Leoben este orasul in care a fost semnat Tratatul Campo Formio intre Austria si Franta. Totodata, orasul este cunoscut ca fiind drumul de fier stirian, denumire ce aduce aminte de cautarea materialelor dure si a fierului, avand si un evenimnet dedicat comunitatii.

Cele mai frumoase cladiri din Leoben sunt Vechea primarie din Leoben, Casa Hackl din Leoben, importante obiective turistice ale zonei.

Alte destinatii din Medias

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2024. Novum Travel