Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Medias - Wels

Home » Rute » Transport Medias - Wels

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Medias - Wels si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Medias - Wels, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Medias


Medias este al doilea oras ca marime din judetul Sibiu si este situat in bazinul mijlociu al raului Tarnava Mare. Orasul are un istorie indelungata, fiind unul dintre cele mai vechi orase din tara noastra. De-a lungul timpului, aici au trait triburi secuiesti, colonisti germani – sasi, astazi caracterizandu-se printr-o populatie multietnica (romani, maghiari, rromi, germani).

Orasul este cochet si pitoresc cu monumente medievale unice precum Turnul Croitorilor, Turnul Clopotelor, Turnul Pietrarilor, Turnul Fierarilor.

Un obiectiv turistic deosebit de interesant al Mediasului este Biserica fortificata Sfanta Margareta care are picturi murale gotice foarte valoroase.Informatii despre Wels


Wels este al doilea oras ca marime al Austriei Superioare. Asezarea este situata pe raul Traun, in apropiere de Linz. Orasul are un cadrul natural foarte frumos, dar si obiective turistice interesante.

Aici poate fi vizitat Castelul din Wels, o cladire care dateaza din jurul anului 1000, aflata o mare perioada sub stapanire habsburgica, apoi, restaurata in stil gotic de Maximilian I.

Simbolul orasului este Turnul Ledrer aflat in piata centrala a orasului. Cladirea este construita in forma patrata, are o inaltime de 38 de metri, iar la ultimul etaj se afla un ceas. Wels este una dintre cele mai cautate destinatii ale zonei, in timpul iernii.

Alte destinatii din Medias

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel