Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Moldova Noua - Linz

Home » Rute » Transport Moldova Noua - Linz

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Moldova Noua - Linz si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Moldova Noua - Linz, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Moldova Noua


Moldova Noua este unul dintre cele mai importante orase din judetul Caras-Severin. Asezarea este localizata in partea de vest a Defileului Dunarii si este totodata port la Dunare.

In zona orasului Moldova Noua s-a aflat cetate Mudava de origine dacica. Prima atestare documentara dateaza din anul 1777. Moldova Noua a primit statutul de oras in anul 1956.

Cele mai importante obiective turistice ale localitatii Moldova Noua sunt Grota haiduceasca in peisaj montan, Insula Ostrovul Decebal din mijlocul Dunarii, Stanca Babakay.Informatii despre Linz


Linz este capitala Austriei Superioare, fiind situat in nord-vestul Austriei, pe fluviul Dunarea. Asezarea a fost construita de catre romani sub denumirea initiala de Lentia. Primele mentiuni ale orasului sunt in anul 788. Localizarea favorabila la rascruce de drumuri a contribuit la dezvoltarea acestui oras cu specific preponderent industrial.

Astazi, Linz este unul dintre cel mai frumoase orase austriece, in care poti gasi deopotriva obiective istorice, culturale si experiente inedite. Orasul are si un desert care ii poarta numele - Linzer Torte, fiind cel mai vechi desert denumit dupa un oras. Simbolul orasului este Muntele Pöstlingberg, un loc in care sunt grupate bazilica pentru pelerinaj, galeria fotografica Hartlauer, gradina zoologica Grottenbahn.

Alte destinatii din Moldova Noua

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel