Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Oravita - Liezen

Home » Rute » Transport Oravita - Liezen

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Oravita - Liezen si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Oravita - Liezen, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Oravita


Orasul Oravita se afla in judetul Caras Severin, Banat, in apropierea paralelei 45.

Oravita este numit orasul premierelor. Aici a fost construita prima fabrica de bere, prima cale ferata montana, prima farmacie montana si prima cladire pentru evenimente artistice – teatru. Calea ferata Oravita Anina – 1863 – a fost denumita si Semmeringul banatean deoarece are pasaje asemanatoare cu cele din Semmering, Austria.

Deoarece aici a fost ridicat primul teatru romanesc, denumit Teatrul Mihai Eminescu, astazi Teatrul Vechi din Oravita, orasul a fost considerat un centru cultural important al Banatului.

In perioada interbelica, Oravita a fost resedinta Caras-Severinului. Astazi, orasul are insemnatate culturala si turistica pentru zona Banatului.Informatii despre Liezen


Liezen este un orasel din Austria, situat la nord-vestul regiunii Steiermark. Orasul este centru comercial si administrativ. Din punct de vedere turistic, Liezen este considerat mai mult un punct de trecere sau de pornire catre destinatii montane precum muntele Grimming din apropiere. Insa, orasul este primitor, are locuri pitoresti si peisaje naturale frumoase de-a lungul caii raului Enns, fiind o zona potrivita pentru pescuit si vanatoare.

In Lienzen are loc unul dintre cele mai importante concursuri de muzica atragand artisti din intreaga lume - Internationaler Wettbewerb für Violincello.

Alte destinatii din Oravita

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel