Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Orsova - Zell am See

Home » Rute » Transport Orsova - Zell am See

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Orsova - Zell am See si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Orsova - Zell am See, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Orsova


Orsova este al doilea oras ca marime din judetul Mehedinti. Localitatea se afla pe malul lacului de acumulare Portile de Fier si este port la Dunare.

In Evul Mediu, Orsova a fost una dintre cele mai insemnate asezari din vestul tarii. Astazi, aici pot fi vizitate obiective turistice precum Muzeul regiunii Portile de fier, Manastirea Sfanta Ana, Biserica Catolica. In apropierea orasului, pot fi admirate una dintre cele mai interesante destinatii turistice romanesti – Cazanele Dunarii si una dintre cele mai mari statui din lume – Statuia Regelui Decebal.Informatii despre Zell am See


Zell am See este un oras situat in regiunea Salzburg, Austria. Orasul se remarca datorita pozitiei geografice deosebite, intinzandu-se intre lacul Zell si Muntele Schmittenhöh care ofera o panorama interesanta, zona verde de munte, lac si acces la ghetarul Kitzsteinhorn.

Orasul – statiune este un important centru turistic mai ales pentru pasionatii de schi sau alte sporturi de iarna permitand accesul catre peste 49 de instalatii de transport de cablu si 138 de kilometri schiabili pe cele doua partii Maiskogel si Schmittenhöhe. De aici se poate ajunge la ghetarul Kitzsteinhorn – cu pana la 3029 de metri altitudine.

Alte destinatii din Orsova

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel