Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Pitesti - Solden

Home » Rute » Transport Pitesti - Solden

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Pitesti - Solden si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Pitesti - Solden, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Pitesti


Orasul Pitesti este resedinta judetului Arges. Localitatea se afla la confluenta Argesului cu Raul Doamnei. Documentele istorice demonstreaza ca Pitesti este una dintre cele mai vechi asezari romanesti, inca din timpul lui Dromihetes. Pitesti s-a dezvoltat treptat, fiind sat, targ si din 1582 oras. Orasul a fost resedinta pentru personalitati istorice importante precum Basarab Tepelus cel Tanar, Mihnea cel Rau si Vlad cel Tanar. In centrul orasului inca exista Biserica Domneasca a lui Constantin Serban Voda. Desi nu este un oras turistic, Pitesti impresioneaza prin parcul si padurea Trivale unde poate fi vizitat fostul schit Trivale.

Deoarece aici se organizeaza anual festival Simfonia lalelelor, Pitesti este supranumit si orasul lalelelor.Informatii despre Solden


Solden este una dintre cele mai cunoscute statiuni de schi din Austria. Orasul este situat in regiunea Tirol si este gazda a Cupei mondiale pentru sporturi de iarna. Aici se gaseste cea mai lunga partie din lume, cu o lungime de 14 kilometri. In Solden exista mai multe zone de schi - Gaislachkogl, Giggijoch si ghetarii Rettenbach si Tiefenbach, fiind de altfel orasul preferat al schiorilor si snowboarderilor.

Cei 151 de kilometri de partie, dar si privelistea impresionanta pe care o ofera zona montana sunt principalele caracteristici ale orasului – statiune Solden.

Alte destinatii din Pitesti

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel