Menu
Call(+40) 754 249 655
SUNA ACUM

Transport Rupea - Budapesta

Home » Rute » Transport Rupea - Budapesta

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Rupea - Budapesta si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Rupea - Budapesta, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Rupea


Localitatea Rupea este situata in judetul Brasov, Transilvania, pe drumul european E60, la mijlocul distantei dintre orasele Brasov si Sighisoara. Aici a fost in trecut un asezamant dacic (Rumidava). Numele actual a fost preluat in timpul ocupatiei romane, Rupes insemnand in latina con de stanca denumire preluata de la stanca pe care a fost construita cetatea.

Cetatea Rupea construita pentru a servi drept refugiu pentru locuitori este conservata foarte bine pastrand o suprafata de aproape 11 hectare cu ziduri, turnuri si curti interioare. Pe langa cetate, orasul Rupea se remarca si datorita portului traditional specific si a obiceiurilor din zona pastrate pana astazi.

 Informatii despre Budapesta


Budapesta este capitala Ungariei, una dintre cele mai frumoase capitale europene. Orasul este situat pe ambele maluri ale Dunarii, in partea de est fiind Pesta - centrul administrativ, economic, zona de diverstiment si in partea de vest Buda – zona de locuit si de relaxare. Budapesta este supranumit orasul bailor termale, de aici izvorand 118 izvoare termale. Una dintre cele mai frumoase cladiri din Budapesta este Castelul Buda localizat pe Dealul Buda, cu o arhitectura deosebita care imbina stilurile romanic, baroc, gotic.

Asezarea geografica a orasului, pe Dunare, ofera numeroase locuri de promenada si obiective turistice, precum Faleza Dunarii si podurile peste Dunare, unul dintre cele mai frumoase fiind Podul cu Lanturi.

Alte destinatii din Rupea

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
  • Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu;
  • Microbuzele noastre sunt noi si dispun de dotari de ultima generati care iti vor face calatoria mult mai placuta si relaxanta;
  • Cursele se efectueaza cu doi soferi profesionisti. Astfel, timpul de transport este mai scurt, iar calatoria se desfasoara in perfecta siguranta;
  • Soferii nostri sunt profesionisti, avand permise de conducere categoria D. In plus, acestia iti vor zambi intotdeauna si te vor ajuta cu bagajele.
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 754 249 655
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2023. Novum Travel