Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Sebes - Leoben

Home » Rute » Transport Sebes - Leoben

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Sebes - Leoben si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Sebes - Leoben, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Sebes


Orasul Sebes este localizat in judetul Alba, Transilvania, in partea centrala a tarii si este traversat de drumurile europene E 68 ( Deva- Sibiu- Brasov) si E 81 ( Cluj- Sibiu- Pitesti), drumul national 67 (de pe Valea Sebesului). Asezarea a fost intemeiata de colonisti sasi si a devenit unul dintre cele mai importante orase medievale transilvanene. De altfel, cetatea orasului Sebes a foat prima din tara noastra recunoascuta printr-un act oficial.

Astazi, cetatea este unul dintre principalele obiective turistice ale Sebesului alaturi de Turnul Studentului, cunoscut si sub numele de Turnul Croitorilor si Biserica Romano – Catolica Sfantul Bartolomeu. Pe langa arhitectura deosebit de frumoasa, in Sebes exista si un momument al naturii unic in Romania numit Rapa Rosie.Informatii despre Leoben


Leoben este un oras situat in centrul Austriei, pe raul Mur. Orasul este un important centru industrial, dar si educational, aici existand o universitate cu profil minier. In istorie, Leoben este orasul in care a fost semnat Tratatul Campo Formio intre Austria si Franta. Totodata, orasul este cunoscut ca fiind drumul de fier stirian, denumire ce aduce aminte de cautarea materialelor dure si a fierului, avand si un evenimnet dedicat comunitatii.

Cele mai frumoase cladiri din Leoben sunt Vechea primarie din Leoben, Casa Hackl din Leoben, importante obiective turistice ale zonei.

Alte destinatii din Sebes

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel