Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Simeria - Spittal an der Drau

Home » Rute » Transport Simeria - Spittal an der Drau

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Simeria - Spittal an der Drau si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Simeria - Spittal an der Drau, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!



Informatii despre Simeria


Orasul Simeria este parte a judetului Hunedoara, aflandu-se in zona de lunca a raului Mures, la sud de Muntii Metaliferi - Carpaţii Apuseni. Orasul gazduieste cel mai mare parc dendrologic din tara si al treilea ca dimensiuni din Europa - Arboretumul Simeria, in care exista peste 2000 de specii de plante, printre care si un salcam in varsta de 260 de ani. Istoria parcului dateaza de din secolul 18, cand au inceput sa fie plantati aici castani si salcami. Apoi, Bela Fay, un cunoscut naturalist maghiar a imbogatit zona cu plante exotice, iar ginerele sau l-a amenajat intr-un mod extraordinar care impresioneaza si astazi localnicii si turistii ajunsi in zona.



Informatii despre Spittal an der Drau


Spittal an der Drau este cel mai are oras din regiunea Millstätter See, Austria si punct de plecare spre varful Goldeck din apropiere, fiind o destinatie potrivita in sezonul rece pentru pasionatii sporturilor de iarna.

Initial, aici a fost construit un spital (azil) pentru populatia saraca. Azilul a fost ridicat la initiativa aristocratilor din familia Ortenburg. In locul azilului, astazi poate fi vizitat castelul Porcia, o cladire foarte frumoasa construita de spaniolul Gabriel von Salamanca.

Spittal an der Drau este un oras care imbina foarte bine stilul de viata modern cu activitatile in aer liber, aici fiind si punctul de plecare al telecabinei catre varful Goldeck, zona ideala pentru spoturi montane.

Alte destinatii din Simeria

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel