Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Slatina - Sopron

Home » Rute » Transport Slatina - Sopron

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Slatina - Sopron si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Slatina - Sopron, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Slatina


Orasul Slatina este localizat in sudul tarii, pe valea raului Olt. Denumirea orasului se traduce din slava ca pamant sarat “slam” – pamant si “tina” – sare, denumire asociata cu localizarea orasului pe malul raului Olt. La Slatina, in 1522, Radu de la Afumati i-a invins pe otomani.

Orasul a contribuit la patrimonial cultural cu nume precum Eugen Ionescu carenascut aici si Ion Minulescu care si-a petrecut vacantele in Slatina, la bunici. Orasul are un frumos centru istoric, foarte bine conservat care are 81 de cladiri construite in perioada 1860-1983.Informatii despre Sopron


Sopron este unul dintre cele 23 de orase comitat ale Ungariei si este situat la punctul de trecere spre Viena, din Ungaria in Austria. Orasul are un centru foarte frumos, cu o arhitectura eleganta si cladiri istorice foarte bine conservate, precum cladirea primariei. Aici exista si Biserica Capra, denumita asa deoarece constructia a fost ridicata, conform legendei, in locul in care o capra a descoperit o comoara. Printre cele mai importante obiective turistice din Sopron se numara Castelul Tarodi din Sopron, un loc misterios foarte apreciat de turisti, Sediul Consiliului Canonic Sopron din secolul 14 care are sculturi reprezentand demoni si figuri alegorice, Palatul Storno din Sopron.

Alte destinatii din Slatina

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel