Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Targu Mures - Spittal an der Drau

Home » Rute » Transport Targu Mures - Spittal an der Drau

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Targu Mures - Spittal an der Drau si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Targu Mures - Spittal an der Drau, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Targu Mures


Targu Mures este cel mai mare oras din judetul Mures si resedinta acestuia. Localitatea este asezata pe ambele maluri ale raului Mures. Conform cercetarilor, aici au existat locuitori inca din preistorie.

Desi nu s-au pastrat foarte multe constructii vechi, orasul are un aspect medieval in special in partea centrala. Cetatea medievala este un important obiectiv turistic al orasului, aici avand loc numeroase manifestari culturale si artistice.

Targu Mures este un oras multicultural al Tinului Secuiesc, fapt confirmat si de existenta edificiilor religioase diverse - Biserica ortodoxa din lemn (secolul XVIII), Catedrala ortodoxa Inaltarea Domnului, Biserica Buna Vestire, Biserica Unitariana, Biserica Catolica, Templul israelit, Biserica Reformata (secolul XV).Informatii despre Spittal an der Drau


Spittal an der Drau este cel mai are oras din regiunea Millstätter See, Austria si punct de plecare spre varful Goldeck din apropiere, fiind o destinatie potrivita in sezonul rece pentru pasionatii sporturilor de iarna.

Initial, aici a fost construit un spital (azil) pentru populatia saraca. Azilul a fost ridicat la initiativa aristocratilor din familia Ortenburg. In locul azilului, astazi poate fi vizitat castelul Porcia, o cladire foarte frumoasa construita de spaniolul Gabriel von Salamanca.

Spittal an der Drau este un oras care imbina foarte bine stilul de viata modern cu activitatile in aer liber, aici fiind si punctul de plecare al telecabinei catre varful Goldeck, zona ideala pentru spoturi montane.

Alte destinatii din Targu Mures

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel