Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Targu Secuiesc - Viena

Home » Rute » Transport Targu Secuiesc - Viena

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Targu Secuiesc - Viena si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Targu Secuiesc - Viena, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Targu Secuiesc


Targu Secuiesc este o localitate din judetul Covasna, Transilvania, a doua ca marime dupa resedinta. Orasul se afla pe drumul care leaga Brasovul de Moldova, prin trecatoarea Oituz si s-a dezvoltat in locul unei vechi asezari romane. Numele localitatii confirma faptul ca localitatea a fost la inceput un loc de targ/piata. Targu Secuiesc numit si orasul breslelor, al cizmarilor si al curtilor se remarca prin arhitectura deosebita a orasului, cu stradute infundate de piata si fara fortificatie. In prezent, s-au pastrat in jurul pieteii de altadata 73 de curti. Alte obiective importante ale orasului sunt Muzeul de Istorie a Breslelor Incze Laszlo, statuia lui Gabor Aron, turnatorul de rinuri si liderul ostirii secuiesti din revolutia pasoptista, Biserica Romano-Catolica, Biserica Reformata-Calvina.Informatii despre Viena


Viena este capitala Austriei si in acelasi timp un important centru cultural si politic al Europei. Orasul este situat pe fluviul Dunarea si este considerat cel mai verde oras european. Viena este inconjurata de regiunea naturala Wachau, deosebit de frumoasa si de padurile vieneze (Wiener Wald).

Din punct de vedere cultural, orasul este legat de lumea muzicii, aici traind si performand marii compozitori ai lumii, precum Strauss, Brahms, Beethoven, Schubert, Haydn. Astazi, Orchestra Filarmonica din Viena si Opera de stat sunt insemnate pentru identitatea culturala a orasului. Cine merge la Viena trebuie sa ajunga neaparat la Palatul Schonbrunn, palatul cu 1441 de incaperi, cel mai vizitat obietiv turistic al orasului.

Alte destinatii din Targu Secuiesc

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel