Menu
Call(+40) 773.824.807
SUNA ACUM

Transport Vaslui - Graz

Home » Rute » Transport Vaslui - Graz

Cu o experienta vasta in domeniul transporturilor, o flota cu mijloace de transport moderne si o echipa de soferi profesionisti, compania noastra va ofera cele mai potrivite solutii de transport persoane pentru orice deplasare, individuala sau de grup, in tara sau in afara tarii.

Alegeti cu incredere ofertele noastre de transport persoane cu microbuz, autocar pe traseul Vaslui - Graz si pentru a calatori in siguranta si pentru a ajunge in timp util la destinatie!

 

Pentru detalii suplimentare si pentru a va rezerva bilete Vaslui - Graz, va asteptam sa ne contactati la (telefon/e-mail)!Informatii despre Vaslui


Vaslui este cel mai mare oras al judetului Vaslui si resedinta in acelasi timp. Situat in Moldova, la numai 70 de kilometri sud de Iasi, orasul de la confluenta Barladului cu Racova a fost in trecut rascruce pentru drumurile comerciale si loc de desfasurare pentru primele targuri din zona. Orasul este apreciat pentru cadrul natural foarte frumos si pentru monumentele si obiectivele turistice, precum Cetatea de pamant de la Vaslui datand din secolul al XV-lea Epoca Medievala, Biserica Domneasca Taierea Capului Sf. Ioan Botezatorul (1490), ctitor Stefan cel Mare sau Curtea Domneasca.Informatii despre Graz


Al doilea oras ca marime al Austriei, Graz este situat pe malul raului Mur, la poalele Alpilor, intr-un cadru natural deosebit de frumos.

Orasul este un important centru universitar, avand sase universitati cu peste 30 de mii de studenti.

Mostenirea istorica, arhitecturala, culturala este insemnata, orasul adunand de-a lungul timpului mai multe stiluri si miscari artistice si pastrand in stare buna cladiri cu semnificatie. Orasul Vechi si Schloss Eggenberg, de altfel, au fost incluse in Patrimoniul UNESCO.
Cea mai atractive zone din Graz este orasul vechi, Turnul Ceasului. Orasul adaposteste cea mai mare colectie de arme si armuri istorice din lume in cadrul muzeului Landeszeughaus, Arsenalul Stirian.

Alte destinatii din Vaslui

Avantaje
  • Îți garantăm că la noi vei găsi mereu prețuri accesibile;
    Oferim întotdeauna bilet de rezervare;
  • În prețul biletului îți oferim posibilitatea să transporți două bagaje, care să nu depășească 50 de kg;
  • Realizăm transportul door to door. Adică te ducem cu plăcere exact la locația unde trebuie să ajungi;
  • Promisiunea noastră este că îți găsim întotdeuna un loc, chiar dacă te decizi în ultimul moment că ai nevoie de transport;
  • Ajungem întotdeauna la timp la destinație. Știm cât de important este acest aspect pentru tine;
  • Îți asigurăm confortul și toate acomodările necesare unei călătorii la standarde înalte, deoarece dispunem de un parc auto propriu, iar microbuzele noastre sunt noi
BLOG NOVUM TRAVEL
Recomandari pentru calatoria cu autocarul/microbuzul in afara tarii
29 /
Mai
Calatoriile cu microbuzul sau cu autocarul sunt comode si au mai putine conditionari decat zborurile cu avionul, de exemplu, astfel incat, de multe ori pot fi alegerea ideala pentru a merge in strainatate. Fiind convenabil ca pret si oferind suficient spatiu pentru bagaje, transportul extern cu autocar sau microbuz este ales de tot mai multe persoane care merg, de exemplu, la munca in afara tarii.
Noile puncte de plecare pentru ruta Romania - Austria
16 /
Apr
Cauti transport pentru ruta Romania – Austria? Acum ai plecari chiar din orasul tau! Noile puncte de plecare pentru transport persoane international: Iasi, Botosani, Suceava, Vatra Dornei, Bistrita, Beclean, Dej, Cluj Napoca, Oradea. Confortabil pentru orice fel de calatorie, in scop personal, turistic sau de business!
 
Telefon (+40) 773.824.807
Email rezervariaustria@internovumgrup.ro
FacebookTwitterYoutube
© Copyright 2020. Novum Travel